توضیح درباره آماده سازی و افتتاح خانه نیما

توضیح درباره آماده سازی و افتتاح خانه نیما به گزارش آثارنیوز مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران می گوید: به سبب تداخلی كه در انجام برخی كارها داشتیم، نتوانستیم در نیمه نخست امسال اقدامات مورد نیاز برای ساماندهی و تجهیز خانه نیما یوشیج را به نتیجه برسانیم.


برزین ضرغامی در گفت و گو با ایسنا، با بیان این كه پس از خرید و تحویل گرفتن خانه نیما یوشیج از مالك قبلی، قصد داشتند در صورت امكان قدری زمان افتتاح خانه را جلو بیندازند، تا دوستداران شعر و ادب و علاقه مندان نیما را خوشحال كنند، ادامه می دهد: به سبب تداخل در بعضی از پروژه ها، مانند افتتاح خانه تاریخی «مینایی» بعنوان موزه «ولی عصر (عج)» و خانه موزه معماری «لرزاده» كه تصمیم بر افتتاح آنها در هفته تهران بود، فرصت برای تهیه ساماندهی خانه نیما فراهم نشد، بدین سبب تلاش می نماییم خانه نیما را با كاربری فرهنگی مناسب تا آخر سال آماده نماییم.
او توضیح می دهد: از سال ها قبل صحبت بر سر خرید خانه نیما بود، اما هیچ اراده ای برای وارد شدن به این كار و تمام كردن آن وجود نداشت، تا نهایتا با حضور شهردار تهران شرایط برای خرید خانه مهیا شد و نهایتا دستورها برای این خریداری صادر شدند و موفق به خرید خانه و تحویل گرفتن آن شدیم و خوشحالیم كه این كار انجام شد.
ضرغامی با تاكید بر این كه حتما در آینده ای نزدیك این خانه به فضای فرهنگی تبدیل می شود، می گوید: تا كنون اهتمام كرده ایم فضای ناامن را از خانه دور نماییم و برخی اقدامات اولیه و اضطراری دیگر انجام شده اند. از طرف دیگر هرچند ساماندهی و مرمت خانه تا كنون انجام نشده است، اما در صحبت با مشاورانِ طرح، اقداماتی در دست انجام است و كاربری آن نیز حتما در رابطه با همان حوزه شعر و ادب و تخصص نیما خواهد بود.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران همین طور با اشاره به این كه طرحِ خانه تهیه شده، اما هنوز نهایی نشده است، بیان می كند: محتوای اولیه طرح تهیه شده و تیم های مشاور روی آن كار می كنند، تا بحث های محتوایی نیز آماده باشد.
او اما از دیگر دلیلهای عقب افتادن انجام كارها برای ساماندهی و افتتاح خانه نیما را حفظ ساختار خانه و ضرورت مقاوم سازی این بنای تاریخی می داند كه در طول شش ماه گذشته امكان انجام آن وجود نداشته است.
وی همینطور از هماهنگی كامل سازمان زیباسازی شهر تهران وابسته به شهرداری تهران با وزارت میراث فرهنگی برای حفاظت از خانه و حفظ ساختار این بنای تاریخی خبر می دهد و می گوید: اساسا پیش از آغاز اجرای طرح، آنرا با میراث فرهنگی و قوانین آن تطبیق می دهیم و بدون نظر آنها كاری انجام نمی دهیم.
ضرغامی درباره درخواست برای ایجاد محور ادبیات معاصر در منطقه دزاشیب به واسطه قرارگیری خانه «سیمین دانشور و جلال آل احمد» در نزدیكی خانه «نیما یوشیج»، اظهار می كند: این اتفاق یك فرصت است كه باید از آن استفاده كرد، حتی با هدف معرفی خود منطقه. اگر این كار صورت گیرد به سبب این موقعیت جغرافیایی عالی، یك فضای فرهنگی و یك ناحیه فرهنگی مناسب ایجاد می شود.




منبع:

1398/08/03
22:35:12
5.0 / 5
4199
تگهای خبر: بنا , بنای تاریخی , تاریخ , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
خبرگزاری آثار تاریخی و گردشگری
asarnews.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آثارنیوز محفوظ است

آثارنیوز

خبرگزاری آثار تاریخی و گردشگری