فروش 31 میلیارد تومان صنایع دستی در راه اربعین
به گزارش آثارنیوز، مدیرکل بازاریابی و تجاری سازی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی اظهار داشت: ۳۱ میلیارد تومان صنایع دستی در ۶ استان مسیر اربعین فروخته شد.
به گزارش آثارنیوز به نقل از مهر، فرزاد اوجانی اضافه کرد: سال جاری در ۶ استان خوزستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، کردستان، ایلام و همدان، با برگزاری ۴۵۳ غرفه در ۳۷ نقطه راهبردی، محصولات صنایع دستی کشور به معرض نمایش گذاشته شد.
وی با اشاره به تنوع رشته های عرضه شده، از حضور آثاری همچون گلیم بافی، تراش سنگ های قیمتی، رودوزی های سنتی، نازک کاری، محصولات چوبی، احرامی بافی، حصیربافی و سفال وسرامیک اطلاع داد و تاکید کرد: در انتخاب محصولات، معیارهایی نظیر «ذائقه مصرف کننده»، «سهولت در حمل» و «مقاومت در مقابل آسیب» لحاظ شده است تا بیشترین بازدهی را داشته باشند.
مدیرکل بازاریابی معاونت صنایع دستی، میزان فروش کالاهای عرضه شده در این ایام را ۳۱ میلیارد تومان اعلام نمود و اضافه کرد: برآوردها نشان داده است حدود ۲ میلیون نفر از زائرین، بخصوص از کشورهای پاکستان، افغانستان، آذربایجان، ترکیه و عراق از این غرفه ها بازدید کرده اند.
اوجانی در ادامه به پتانسیل های صادراتی این رویداد اشاره نمود و اظهار داشت: حضور زائرین کشورهای مختلف می تواند ما را در شناسایی سلیقه ی مصرف کنندگان از کشورهای یاد شده کمک کند.
وی تصریح کرد: مقامات ارشد کشوری همچون سخنگوی دولت، معاون سیاسی-امنیتی وزارت کشور، رئیس ستاد اربعین و نمایندگان مجلس و...، با بازدید از این غرفه ها، حمایت خویش را از این اقدام ابراز داشتند.
منبع: آثارنیوز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب