وقفه در اعزام زائرین حج عمره

وقفه در اعزام زائرین حج عمره

آثارنیوز: سازمان حج و زیارت توضیحاتی درباره ی داستان وقفه موقت در اعزام بعضی از زوار عمره ارایه داد.



به گزارش آثارنیوز به نقل از خبر آنلاین، سازمان حج و زیارت اظهار کرد: به دنبال انتشار مطالبی در تعدادی رسانه های فضای مجازی در رابطه با بلاتکلیفی زائرین در فرودگاه بین المللی امام خمینی، به اطلاع می رسانیم مبحث مطرح شده ناشی از برداشت شتابزده از یک وقفه موقت در روند اعزام عمره بوده است.

مهر نوشت: برمبنای بررسی های انجام شده، وقفه ایجادشده صرفا مربوط به تعداد معدودی از زائرین بوده که روادید آنان با تأخیر صادر شد.

این مساله خارج از فرایند اجرائی داخلی بوده و ناشی از خطا و کوتاهی شرکت طرف قرارداد عربستانی در عدم صدور بموقع ویزا بوده است؛ در همان ساعات اولیه هم مدیران سازمان در کنار کاروان حضور یافته و روند پیگیری مبحث را بصورت میدانی دنبال کردند.

با هماهنگی و مساعدت صورت گرفته، این زائرین تا زمان صدور ویزا به هتل فرودگاه منتقل شدند و در وضعیت مناسب اسکان یافتند. بلا فاصله بعد از صدور روادید، اعزام آنان انجام شد. این زائرین حالا در کشور عربستان سعودی حضور داشته و برنامه سفر ایشان مطابق زمان بندی درحال اجراست.


منبع:

1404/12/08
12:19:16
5.0 / 5
20
تگهای خبر: آنلاین , بنا , سفر , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

خبرگزاری آثار تاریخی و گردشگری
asarnews.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آثارنیوز محفوظ است

آثارنیوز

خبرگزاری آثار تاریخی و گردشگری

آثار نیوز، با اخبار و گزارش های تخصصی، شما را به سفری در تاریخ و فرهنگ ایران زمین دعوت می کند. تاریخ را ورق بزنید.