ممنوعیت یک روزه عبور و مرور در محور چالوس و بزرگراه تهران - شمال
آثارنیوز: عبور وسایل نقلیه از مسیرهای رفت و برگشت محور چالوس و بزرگراه تهران - شمال از ساعت 22 امروز (18 خرداد) تا ساعت 22 روز دوشنبه (19 خرداد ماه) به سبب عبور و عبور عشایر غیرمجاز است.
به گزارش آثارنیوز به نقل از ایسنا، بر طبق اعلام سازمان راهداری ترافیک وسایل نقلیه در محدوده سیاه بیشه در راه جنوب به شمال و محدوده های هزارچم، ولی آباد و سه راهی دیزین در راه شمال به جنوب محور چالوس سنگین گزارش شده است.
همچنین ترافیک در حدفاصل تونل البرز تا انتهای بزرگراه در راه جنوب به شمال بزرگراه تهران - شمال، محدوده سه راهی چلاو در مسیرهای رفت و برگشت محور هراز و حدفاصل تونل شماره سه تا دو در بزرگراه پردیس - تهران سنگین است.
عبور و مرور در مسیرهای رفت و برگشت محور فیروزکوه و بزرگراه قزوین - رشت و همین طور مسیر شمال به جنوب بزرگراه تهران - شمال روان است، محورهای هراز و فیروزکوه دارای بارندگی پراکنده باران و سایر محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.
بنا بر اطلاعیه مرکز مدیریت راه های کشور درباره ی آخرین وضعیت ترافیکی و جوی سایر محورهای مواصلاتی کشور، ترافیک در محدوده گلشهر و حدفاصل مهرویلا تا پل کلاک در بزرگراه قزوین - کرج - تهران و محدوده رباط کریم در بزرگراه ساوه - تهران سنگین است.
باران در بعضی از محورهای استانهای مازندران، تهران، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی درحال باریدن بوده و تعدادی از محورهای استانهای تهران، مرکزی، اصفهان، یزد، فارس، کرمان، هرمزگان، بوشهر، سیستان و بلوچستان، گلستان و خراسان جنوبی دارای وزش باد و گرد و خاک هستند.
بر اساس اعلام سازمان راهداری عبور وسایل نقلیه از مسیرهای رفت و برگشت محور چالوس و بزرگراه تهران - شمال از ساعت ۲۲ روز یکشنبه (۱۸ خرداد) تا ساعت ۲۲ روز دوشنبه (۱۹ خرداد ماه) به سبب عبور و عبور عشایر ممنوعست.
منبع: آثارنیوز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب