نماینده مردم كوهدشت و رومشكان در مجلس:

دره شیرز ثبت جهانی شود

دره شیرز ثبت جهانی شود آثارنیوز: لرستان نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی خواهان اقدام فوری برای ثبت جهانی دره شیرز در این شهرستان شد.


علی امامی راد یکشنبه ۷ بهمن در جریان دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی لرستان در خرم آباد اظهار داشت: دره شیرز شهرستان کوهدشت به عنوان یک اثر طبیعی پتانسیل ثبت جهانی را دارد.
او افزود: ثبت جهانی این دره طبیعی و جاذبه پرمخاطب می تواند در توسعه اقتصادی شهرستان موثر باشد.
امامی راد با اشاره به اهمیت حفظ میراث فرهنگی و گسترش زیرساخت های گردشگری کوهدشت بیان کرد: این شهرستان به سبب داشتن جاذبه های تاریخی و طبیعی می تواند به مقصد گردشگری در همه حوزه ها تبدیل گردد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان نیز در این جلسه با اشاره به جاذبه های گردشگری این شهرستان اظهار داشت: شهرستان کوهدشت به سبب قدمت تاریخی و داشتن جاذبه های گردشگری و طبیعی به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری طبیعت مورد استقبال گردشگران است.
عطا حسن پور اضافه کرد: نقش نگاره های صخره ای میرملاس و هومیان، نشان دهنده قدمت تاریخی و قبل از تاریخ این شهرستان است.
در این جلسه قرار شد تا در عرصه های خرید و تملک مزرعه پرورش ماهی ورودی تنگه شیرز، اختصاص اعتبار جهت مرمت نقوش صخره ای میرملاس و هومیان، خرید عرصه تپه ها و محوطه های تاریخی نظیر چغاسرخ و چغا سی و... اقدام گردد. همین طور موضوع ایجاد کمپ گردشگری در منطقه چنگری بررسی شود.
شهرستان کوهدشت در ۹۰ کیلومتری غرب مرکز لرستان قرار دارد.


1403/11/08
10:01:21
5.0 / 5
268
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

خبرگزاری آثار تاریخی و گردشگری
asarnews.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آثارنیوز محفوظ است

آثارنیوز

خبرگزاری آثار تاریخی و گردشگری

آثار نیوز، با اخبار و گزارش های تخصصی، شما را به سفری در تاریخ و فرهنگ ایران زمین دعوت می کند. تاریخ را ورق بزنید.