ویدیو

ویدیو به گزارش آثارنیوز، در دهه نخست ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) در شهر فین هرمزگان حلیم نذری به روش سنتی و کهن تهیه می شود که به جای استفاده از دیگ از خمره ای مخصوص استفاده می شود. طبخ حلیم در کوزه ای بزرگ (خمره) بیضی شکل و از جنس سفال صورت می گیرد، ارتفاع تقریبی این کوزه ها یک متر است که بدنه اش برای محافظت از حرارت زیاد و پیشگیری از شکستن کاملا با لایه ضخیمی از گل پوشانده می شود.


تصویربردار: امیرحسین خورگویی / تدوینگر: امین نصراللهی



منبع:

1402/05/07
09:42:53
5.0 / 5
311
تگهای خبر: تصویر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
خبرگزاری آثار تاریخی و گردشگری
asarnews.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آثارنیوز محفوظ است

آثارنیوز

خبرگزاری آثار تاریخی و گردشگری