ویدیو
به گزارش آثارنیوز، در دهه نخست ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) در شهر فین هرمزگان حلیم نذری به روش سنتی و کهن تهیه می شود که به جای استفاده از دیگ از خمره ای مخصوص استفاده می شود. طبخ حلیم در کوزه ای بزرگ (خمره) بیضی شکل و از جنس سفال صورت می گیرد، ارتفاع تقریبی این کوزه ها یک متر است که بدنه اش برای محافظت از حرارت زیاد و پیشگیری از شکستن کاملا با لایه ضخیمی از گل پوشانده می شود.
تصویربردار: امیرحسین خورگویی / تدوینگر: امین نصراللهی
منبع: asarnews.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب