ایران حالا كتاب سال گردشگری كرواسی شد

ایران حالا كتاب سال گردشگری كرواسی شد کتاب «ایرانِ اکنون» (Iran u prezentu) نوشته ایوان جوگیچ بعنوان کتاب سال و سفرنامه برترِ فستیوال گردشکری 2021 کرواسی انتخاب و معرفی گردید.


به گزارش آثارنیوز به نقل از ایسنا، این کتاب که بتازگی در کرواسی چاپ شده و مورد استقبال مخاطبان و بازار کتاب این کشور قرار گرفته، جایزه موسوم به «دیانا کلاریچ» را به خود اختصاص داد.
فستیوال گردشگری کرواسی ۲۰۲۱ از تاریخ ۱۰ تا ۱۳ ژوئن (۲۰ تا ۲۳ خرداد) در شهر شیبنیک انجام شد.
«ایوان جوگیچ» Ivan Đogić شهروند ۳۵ ساله کرواسی و فعال در صنعت گردشگری است که از سال ۲۰۱۸ میلادی به ایران و شهر اصفهان مهاجرت کرده است. وی علاوه بر روایت مشاهداتش از سراسر ایران، با کمک همسر خود تصاویری دیدنی از آثار باستانی، صنایع دستی و نقاط دیدنی ایران تهیه و در این کتاب منتشر نموده است.



1400/03/25
22:23:40
5.0 / 5
1320
تگهای خبر: باستانی , تاریخ , سفر , صنایع دستی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

خبرگزاری آثار تاریخی و گردشگری
asarnews.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آثارنیوز محفوظ است

آثارنیوز

خبرگزاری آثار تاریخی و گردشگری

آثار نیوز، با اخبار و گزارش های تخصصی، شما را به سفری در تاریخ و فرهنگ ایران زمین دعوت می کند. تاریخ را ورق بزنید.